Веганська ковбаса Краківська: рослинна, копчена (360 г)

(2 відгуків)

170,00 

Веганська ковбаса «Краківська» — це смачна та харчовоцінна альтернатива традиційним ковбасам, які виготовляються з м’яса тварин. Ковбаса виготовляється виключно з використанням якісних рослинних інгредієнтів, основою наших сосисок є пшеничний білок сейтан. Це м’ясний аналог виготовлений виключно з рослинних інгридієнтів, олії та спецій. Ковбаса має текстуру та смак, подібні до традиційної ковбаси, але не містить жодних продуктів тваринного походження, таких як м’ясо, яйця або молоко. Трішки солонувата та підкопчена — ідеально смакує у піці, солянці, нарізкою або у бутерброді.

Категорія:

Веганська рослинна ковбаса яка полюбилась всім!

Веганська ковбаса Краківська — це смачна та харчовоцінна альтернатива традиційним ковбасам, які виготовляються з м’яса тварин. Ковбаса виготовляється виключно з використанням якісних рослинних інгредієнтів, основою наших сосисок є пшеничний білок сейтан. Це м’ясний аналог виготовлений виключно з рослинних інгридієнтів, олії та спецій. Ковбаса має текстуру та смак, подібні до традиційної ковбаси, але не містить жодних продуктів тваринного походження, таких як м’ясо, яйця або молоко. Трішки солонувата та підкопчена — ідеально смакує у піці, солянці, нарізкою або у бутерброді.

Копчена пшенично-соєва рослинна ковбаса зазвичай виготовляється шляхом формування суміші зі спеціальної маси та піддається копченню, щоб додати ковбасі насиченість смаку та аромату. Це є одним з способів підвищення апетитності та додавання смаку до ковбаси на рослинній основі.

Рослинна ковбаса Краківська: пшенично-соєва, копчена, веганська, пісна. 360 г

Веганська рослинна ковбаса Краківська може бути використана в різноманітних стравах, таких як бутерброди, піци, гарніри або в салатах. Вона є джерелом рослинного білка та інших корисних речовин, таких як залізо та вітаміни групи В. Також важливо зазначити, що веганська ковбаса не містить холестерину та насичених жирів, що можуть сприяти розвитку серцево-судинних захворювань. Тому, вона може бути добрим вибором для людей, які хочуть зменшити споживання продуктів тваринного походження у своєму раціоні та при цьому не відмовляти собі в задоволенні від смачної їжі.


Склад та харчова цінність

До складу рослинної ковбаси входить: сейтан (вода+пшеничний білок), кокосова олія, соєвий білок (без ГМО), модифікований кукурудзяний крохмаль (без ГМО), натуральні спеції, ароматизатор натурального копчення, декстроза, глюкозний сироп, загущувач каррагінан (морські водорості), ферментований рис, лимонна кислота.
Копчення натуральне на вільховій стружці.

Харчова цінність на 100 г
Білки – 22,7 г
Жири – 11,5 г
Вуглеводи – 7,4, г
Енергетична цінність – 1146 кДж / 248 кКал

🌡️Зберігати при температурі від 1°C до 7 °С не більше 3х місяців.

Вага 360 г

2 відгуки для Веганська ковбаса Краківська: рослинна, копчена (360 г)

  1. Юлія

    Краківська це найсмачніше, що моя родина куштувала на ринку продукції здорового харчування! А ні, ще є вагомий конкурент -сосиски Веганоси, теж дуууже смачнющі!
    З першого шматочка це любов 💚👌
    Смак, натуральність, формат (зазвичай Краківська іде колечком, а тут щось незвичайне), упаковка… все на висоті.
    Дуже раджу спробувати, якщо ще не пробували)

    • Savelieva Nataliya (перевірений власник)

      Дуже дякуємо за ваш відгук!

    • Savelieva Nataliya (перевірений власник)

      Щиро дякуємо за ваш відгук!

  2. Ольга

    Доброе утро! Подскажите пожалуйста, как оформить отправку в Швецию.

    • Savelieva Nataliya (перевірений власник)

      Доброго ранку, на жаль, зараз такої можливості немає. Можна відправляти через знайомих, якщо їдуть. Ми працюємо і шукаємо шляхи відправки нашої продукції закордон. Маємо наміри в наступному році це втілити.

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *