Веганські сосиски Класичні: рослинні, варені (380 г)

125,00 

Веганські сосиски «Класичні» — це смачна та здорова альтернатива. Вони створені виключно з використанням якісних рослинних інгредієнтів, основою наших сосисок є пшеничний білок сейтан. Наші рослинні сосиски давно полюбились усім: веганам та вегетаріанцям, людям які постять, та навіть ті, котрі звикли до м’ясної їжі, з радістю купують цю корисну альтернативу. Вони мають традиційний варений смак, який нагадує докторську ковбасу. Вони підходять для людей, які дотримуються рослинної дієти, а також для тих, хто хоче зменшити свій споживчий вплив на довкілля та тваринний світ. Вони також не містять штучних барвників та консервантів, що робить їх ще більш привабливими для здорового способу життя.

Немає в наявності

Категорія:
  1. Веганські рослинні сосиски які полюбились всім!

Веганські сосиски «Класичні» — це смачні та харчовоцінні альтернативи традиційним вареним сосискам, які виготовляються з м’яса тварин. Вони створені виключно з використанням якісних рослинних інгредієнтів, основою наших сосисок є пшеничний білок сейтан.

Наші рослинні сосиски давно полюбились усім: веганам та вегетаріанцям, людям які постять, та навіть ті, котрі звикли до м’ясної їжі, з радістю купують цю корисну альтернативу. Вони мають традиційний варений смак, який нагадує докторську ковбасу. Вони підходять для людей, які дотримуються рослинної дієти, а також для тих, хто хоче зменшити свій споживчий вплив на довкілля та тваринний світ. Вони також не містять штучних барвників та консервантів, що робить їх ще більш привабливими для здорового способу життя.

 


Склад та харчова цінність

До складу рослинних сосисок входить: сейтан (вода, пшеничний білок), кокосова олія, соняшникова олія, соєвий білок (без ГМО), модифікований кукурудзяний крохмаль (без ГМО), натуральні спеції (мускатний горіх, кардамон, білий та духмяний перці, коріандр), ароматизатор натурального копчення, загущувач (каррагінан), сіль, барвник натуральний ферментований рис.

Харчова цінність на 100 г
Білки – 27,3 г
Жири – 11, 4 г (з яких насичені – 9,1 г)
Вуглеводи – 8,4 г (з яких цукор – 2,6 г)
Енергетична цінність 1042 кДж / 247 ккал

🌡️Зберігати рослинні сосиски потрібно при температурі від 1-7°C, не більше 2-х місяців.

 

Вага 380 г

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Веганські сосиски Класичні: рослинні, варені (380 г)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *